lördag 7 januari 2012

Efter Modo - Timrå

Det blev inte en speciellt bekväm start för nya tränartrion i Timrå. Man gästade Modo och verkade på förhand fruktansvärt sugna att vända på denna dåliga trend de kommit in i och jag funderade lite på om den nya tränartrion kanske gett lite ny energi i gruppen och såg verkligen fram emot en ny match med ett "nytt" Timrå.

Det man fick se var inte dåligt ifrån Timrås sida, men samtidigt var det ingen tillräcklig uppryckning för att börja komma in i streckfighten. Man skjöt hälften av så många skott som Modo avlossade men man hade en bjässe i mål, Stefan Ridderwall höll nollan ända in i period tre, där han släppte in ett mål tidigt från Per-Åge Skröder. Ett skott som han kanske borde tagit, trots styrning, men det visade sig att han hade ont och fick kliva ut efter 40 motade skott. Och in kom Lundström - och släppte in ett mål direkt. Rob Shremp rundade Timråkassen och fick precis in den genom "köksvägen".

Någon enstaka minut senare får man en reducering genom "glidaren" Matt Murley, men några minuter senare gör matchens solklara lirare Mattias Ritola i Modo 3-1 och ännu en förlust är ett faktum. Och nu gäller det nog för Timrå att börja bygga ett lag med en kvalificerad tränare för att klara en kvalserie som ju längre tiden går börjar kännas mer och mer som ett faktum.