torsdag 29 september 2011

Bäst och sämst hittills!

Målvakt- Fredrik Andersen, Frölunda (bubblare, Viktor Fasth, AIK)
Många var tveksamma om Frölunda hade tillräckligt bra målvakter inför säsongen. Dansken Fredrik Anderson fick chansen från start och svarade med att hålla nollan i sin första match, sen har det fortsatt där det började och Frölunda har hittills bara släppt in tre mål, vilket är otroligt bra. Många experter har fått äta upp sina uttalanden om att Frölunda skulle ha för dåliga målvakter

Back- Magnus Johansson, Linköping  (Illka Heikkinen, Växjö)
Magnus Johansson fortsätter att dominera isarna i Elitserien, att han inte spelar i NHL är en gåta. Lika bra som alltid och har hittills svarat för 7 poäng, vilket skulle vara riktigt bra även för en forward....

Forward- Carl Söderberg (Oscar Möller, SAIK)
Det fanns tveksamheter om den evige talangen Carl Söderberg skulle hålla elitserieklass efter alla år i allsvenskan och Malmö Redhawks. Efter sex spelade matcher och poängligaledning så kan vi sluta tvivla. Kedjan med Arbrandt, Jämtin och Söderberg har kanske varit den bästa av så här långt inför säsongen.

Forward- Calle Järnkrok (Tomi Kallio, Växjö)
Han har överglänst Brynäs andra supertalang, Jakob Silfverberg, och redan lyckats smälla in tre direkt matchavgörande mål. Det verkar inte finnas några gränser för hur bra Järnkrok kan bli. Passa på och njut, nästa säsong spelar han antagligen NHL-hockey.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sämst Hittills

Timrå IK- Målvakterna och backspelet håller inte elitserieklass. Timrå får det som väntat svårt att undvika kvalserien om inget händer, det ryktas att värvningar är på ingång.

Färjestad- Hur länge blir Czarnecki kvar? Vänder det inte snart så kan han snart gå på arbetsförmedlingen, ångrar han att han lämnade Brynäs inför säsongen? Måste vara tufft att få stryk av sitt gamla lag på hemmaplan, till råga på allt Brynäs första bortavinst mot Färjestad på hela åtta år!

Rob Schremb- Modo
NHL-spelaren som skulle bära Modo har vart oroväckande osynlig hittills. Det måste vända snart för den tilltänkte poängkungen om Modo ska orka hela vägen till slutspel.

Inför Elitserien omgång 6- http://www.elitserienplay.se/#/video.1189011461001


 
Calle Järnkrok, höjdpunkter. 

//Johannes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar